top of page

INTO SCHOOL Herttoniemi

Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki

Uusi, upea päiväkotimme Herttoniemen sydämessä! Monipuoliset opppimismahdollisuudet, turvallinen ympäristö ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat iloa ja intoa jokaiseen päivään.
Tervetuloa tutustumaan!

Syksy-hertsi-e1632124519330.jpg

Kaiken hyvän keskus, kaiken keskellä

INTO SCHOOL Herttoniemi on päiväkoti, jossa jokainen päivä on täynnä iloa, intoa ja uuden oppimisen lumoa! 

Päiväkotimme keskeinen sijainti kauppakeskus Hertsin sydämessä ja iso ikioma pihamme tarjoavat rajattomat mahdollisuudet ulkoiluun, retkeilyyn, leikkiin ja liikuntaan. Teemme tiivistä yhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa, ja naapurissa sijaitseva kirjasto avaa ovensa uusiin seikkailuihin ja tarinoihin.

Me INTO SCHOOLissa tuemme lasten luovuutta, uteliaisuutta, rohkeutta ja yhteistyötaitoja. Tavoitteenamme on tarjota paitsi turvallinen kasvuympäristö pienille oppijoillemme, myös ylläpitää henkilökuntamme hyvinvointia ja pysyvyyttä. 

 

INTO SCHOOL on enemmän kuin päiväkoti: se on yhteisö, jossa jokainen lapsi saa loistaa omalla tavallaan. Olemme ylpeitä ainutlaatuisesta kaksikielisestä ja lasten itseilmaisuun perustuvasta toiminnastamme. 

Tutustu tarkemmin päiväkotimme painotuksiin ja tule mukaan kokemaan
INTO SCHOOLin iloinen ja innostava ilmapiiri!

Innostuitko?

Alekoodilla INTO 2024 
-30 % alennus / 3 kk!

Henkilökuntamme

Meistä sanottua

"

Lapsemme aloitti INTO SCHOOL -päiväkodissa helmikuussa 2021. Päiväkodin aloitus ja harjoittelujakso oli järjestetty hyvin, tietoa sai riittävästi, samoin yksilöllistä tukea ja huomiota. Ensimmäisestä päivästä saakka olemme jättäneet lapsemme luottavaisin mielin hoitoon. 

Salla Komulainen,
INTO -päiväkotilaisen äiti

Komulainen-Salla.jpg

"

Yhteistyö päiväkodin kanssa on saumatonta ja tiivistä, mahdollisia haasteita on pyritty ratkomaan yhdessä. Lisäksi sijainti ja päiväkodin tilat ovat mitä parhaimmat. Parasta INTO SCHOOL Lauttasaaressa on ehdottomasti uudet ystävät sekä upea, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joiden panosta arvostamme suuresti.

"

INTO SCHOOL Lauttasaaren ilmapiiri on positiivinen ja rohkaiseva, jokainen lapsi kohdataan yksilönä. Lapsemme iloitsee monipuolisista aktiviteeteista, etenkin musiikki- ja taideaiheet ovat mieluisia. Kielellinen kehitys on ottanut isoja harppauksia eteenpäin puolen vuoden aikana ja uskon rohkaisevalla sekä luovalla ympäristöllä olevan tähän positiivista vaikutusta.

Yhteystiedot

INTO SCHOOL Herttoniemi

Linnanrakentajantie 2

00880 Helsinki

Aukioloajat

Arkisin

7.30 – 17.00

+358 44 363 6617

bottom of page