top of page

INTO SCHOOL Herttoniemi

Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki

Uusi, upea päiväkotimme Herttoniemen sydämessä! Monipuoliset oppimismahdollisuudet, turvallinen ympäristö ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat iloa ja intoa jokaiseen päivään.
Tervetuloa tutustumaan!

Syksy-hertsi-e1632124519330.jpg

Kaiken hyvän keskus, kaiken keskellä

INTO SCHOOL Herttoniemi on päiväkoti, jossa jokainen päivä on
täynnä iloa, intoa ja uuden oppimisen lumoa! 

Päiväkotimme keskeinen sijainti kauppakeskus Hertsin sydämessä ja
iso ikioma, rauhallinen ja turvallinen pihamme tarjoavat rajattomat mahdollisuudet ulkoiluun, retkeilyyn, leikkiin ja liikuntaan. Teemme tiivistä yhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa, ja naapurissa sijaitseva kirjasto avaa ovensa uusiin seikkailuihin ja tarinoihin.

Me INTO SCHOOLissa tuemme lasten luovuutta, uteliaisuutta, rohkeutta ja yhteistyötaitoja. Tavoitteenamme on tarjota paitsi turvallinen kasvuympäristö pienille oppijoillemme, myös ylläpitää henkilökuntamme hyvinvointia ja pysyvyyttä. 

 

INTO SCHOOL on enemmän kuin päiväkoti: se on yhteisö, jossa jokainen lapsi saa loistaa omalla tavallaan. Olemme ylpeitä ainutlaatuisesta kaksikielisestä ja lasten itseilmaisuun perustuvasta toiminnastamme. 

Tutustu tarkemmin päiväkotimme painotuksiin ja tule mukaan kokemaan
INTO SCHOOLin iloinen ja innostava ilmapiiri!

Hinnasto

INTO SCHOOL Herttoniemi
Alle 3-vuotiaat: 0 - 490 €/kk
Yli 3-vuotiaat: 0 - 390 €/kk

Yksityisen hoidon tuen määrä vaihtelee kaupungeittain. Tutustu Helsingin kaupungin tuen määrään täältä ja Espoon kaupungin tuen määrään täältä.

Mikäli perhe on oikeutettu saamaan hoitolisää kaupungilta, hinta laskee edelleen ja päivähoidon kustannus perheelle voi tukien ja alennusten
jälkeen olla vähi
mmillään 0 €/kk.
 

Osa-aikaisesta hoidosta perhe saa 60 €/kk alennuksen.

Sisaralennus toisesta sisaruksesta alkaen on 150 €/kk. 5-vuotiaat saavat alennusta varhaiskasvatusmaksusta 160 €/kk 10 kuukautta vuodessa, joka vastaa Helsingin kaupungin korvausta 5-vuotiaiden neljän tunnin maksuttomasta varhaiskasvatuksesta.

Varhaiskasvatusmaksu veloitetaan kerran kuukaudessa ja se tulee maksuun 12 kertaa vuodessa. Päiväkodin toimintavuosi alkaa elokuussa ja päättyy kesäkuussa. Heinäkuussa päiväkotimme on kiinni.

Innostuitko?

Alekoodilla KESÄ2024 
-30 % alennus / 1 kk!*

(*voimassa 30.6.2024 saakka, alennus ensimmäisestä kuukaudesta,

kun sopimus on allekirjoitettu tarjouksen loppumiseen mennessä)

Henkilökuntamme

Meistä sanottua

"

Lapsemme aloitti INTO SCHOOL -päiväkodissa helmikuussa 2021. Päiväkodin aloitus ja harjoittelujakso oli järjestetty hyvin, tietoa sai riittävästi, samoin yksilöllistä tukea ja huomiota. Ensimmäisestä päivästä saakka olemme jättäneet lapsemme luottavaisin mielin hoitoon. 

Salla Komulainen,
INTO-päiväkotilaisen äiti

Komulainen-Salla.jpg

"

Yhteistyö päiväkodin kanssa on saumatonta ja tiivistä, mahdollisia haasteita on pyritty ratkomaan yhdessä. Lisäksi sijainti ja päiväkodin tilat ovat mitä parhaimmat. Parasta INTO SCHOOL Lauttasaaressa on ehdottomasti uudet ystävät sekä upea, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joiden panosta arvostamme suuresti.

"

INTO SCHOOL Lauttasaaren ilmapiiri on positiivinen ja rohkaiseva, jokainen lapsi kohdataan yksilönä. Lapsemme iloitsee monipuolisista aktiviteeteista, etenkin musiikki- ja taideaiheet ovat mieluisia. Kielellinen kehitys on ottanut isoja harppauksia eteenpäin puolen vuoden aikana ja uskon rohkaisevalla sekä luovalla ympäristöllä olevan tähän positiivista vaikutusta.

Yhteystiedot

Päiväkodin johtaja

Uudet perheet

Marja-Sisko Pohjola

+358 44 729 2103

herttoniemi@intoschool.org

Tiedustelut ja esittelyt

Nataly von Deringer (FI/EN)

+358 44 363 6617

nataly@intoschool.org

Osoite

Avoinna

Kauppakeskus Hertsi
Linnanrakentajantie 2

00880 Helsinki

Arkisin

7.30 – 17.00

bottom of page