top of page

INTO SCHOOL

INTO SCHOOL sai alkunsa vuonna 2015 kahden opettaja-isän ja useilla Emma-patsailla sekä kultalevyillä palkitun musiikkituottajan (Janne Hiedanniemi, Tuomas Hiedanniemi ja Kari Saarilahti) yhteisestä oivalluksesta: meillä on idea, intohimo ja osaaminen uudistaa oppimista ja opettamista. Syntyi oppimiskonsepti, joka auttaa lapsia löytämään luovuutensa ja opettajia rakastumaan teknologiaan.

Huomasimme, että tarve uusien opetusmenetelmien ja digipedagogiikan omaksumiselle oli valtava. Aloimme kouluttaa opettajia ja kasvatusalan henkilöstöä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemana. Koulutuksia on järjestetty varhaiskasvatuksesta lukioon, Helsingistä Utsjoelle. Myös kysyntä kansainvälisesti on kasvanut jatkuvasti, ja tähän mennessä INTO SCHOOL -koulutuksia on järjestetty sekä paikan päällä että etänä ympäri maailmaa, muun muassa Pariisissa, Kölnissä, Budapestissa, Dubaissa ja Pekingissä.


Vuonna 2020 saimme työstämme merkittävän tunnustuksen, kun INTO SCHOOL palkittiin arvostetussa, kansainvälisessä Gess Education Awardsissa maailman parhaana luovan oppimisen konseptina (Best Product to Promote Arts, Music and Drama in the Classroom). 


 

Mielessämme oli jo pitkään kytenyt ajatus oman musiikkipainotteisen päiväkodin perustamisesta. Tätä oli meiltä kovasti kyselty, ja vuosi 2020 toi mahdollisuuden tarttua tuumasta toimeen. Tammikuussa 2021 ensimmäinen INTO SCHOOL -päiväkoti avasi ovensa Lauttasaaressa ja toivotti nuoret tulevaisuuden tekijät tervetulleeksi. Tammikuussa 2024 tarina jatkui, kun uusi ja upea INTO SCHOOL Herttoniemi avasi ovensa Kauppakeskus Hertsissä!

Arvomme

lasten-innostuminen.png

Lasten innostuminen

viihtyminen, oppiminen, luovuus ja yhteistyötaidot

henkilöstön ammattitaito.png

Henkilöstön ammattitaito,

sitoutuminen, kannustavuus, ja vastuullisuus

kehittäminen.png

Jatkuva kehitystyö

palautteen ja yhteiskunnan muutosten pohjalta

maapallo.png

Kestävä kehitys

kaikessa toiminnassamme

hyvinvointi.png

Kaikkien hyvinvointi,

sekä henkinen ja fyysinen turvallisuus

Vastuullisuus

Turvallinen oppimisympäristö

Henkilökuntamme on sitoutunut huolehtimaan lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta joka päivä. Päiväkotiemme tilat ovat esteettömät, valoisat ja avarat. Sisäilman laatua seurataan säännöllisesti.

Yhteistyö perheiden kanssa
Olemme sitoutuneet kehittämään varhaiskasvatuksen laatua yhdessä Helsingin kaupungin sekä perheiden kanssa. Panostamme päiväkodin ja perheiden väliseen yhteistyöhön. Teemme päiväkotiemme arkea ja arvoja näkyväksi esimerkiksi teemapäivien, juhlien ja päivittäisen pedagogisen dokumentoinnin kautta sekä viestimällä toiminnastamme aktiivisesti.

Työhyvinvoinista huolehtiminen
Olemme hurjan ylpeitä ammattitaitoisista työntekijöistämme ja meille on sydämen asia huolehtia tiimimme työhyvinvoinnista, jaksamisesta ja ammatillisesta kehittymisestä. Meillä jokaisen ajatukset ja ideat tulevat kuulluksi.


Laadukas ruoka

Kasvispainotteisen ja kotimaisuutta suosivan ruokamme valmistaa espoolainen perheyritys HSIS Catering, jolla on pitkä kokemus varhaiskasvatusalalla toimimisesta.


Vastuulliset hankinnat

Panostamme turvallisiin ja ekologisiin materiaaleihin. Seinämme on maalattu Uula Color iNTO -sisustusmaalilla, joka on päästötön, hajuton ja muoviton. Lattiamme on Forbon Joutsenmerkittyä Marmoleum-linoleumilattiaa. Huonekalumme on valmistanut sastamalalainen Niemen Tehtaat Oy. Kaikki päiväkodissamme olevat kalusteet on valmistettu Suomessa.

Projektit

INTO Data*

*Lokakuu 2023

Lapset2.png

25.000 opiskelijaa 

Aikuiset2.png

1.500 ammattilaista

Maapallo2.png

10 maata

Päiväkoti2.png

2 päiväkotia

Hallinto

Asset 16.png
Kari Saarilahti
  • LinkedIn
CEO, Co-Founder
Asset 15.png
Asset 13.png
Janne Hiedanniemi
Tuomas Hiedanniemi
  • LinkedIn
  • LinkedIn
COO, Co-Founder
CINO, Co-Founder
Filtteri pinkki-05_edited.jpg
Nataly von Deringer
  • LinkedIn
Pedagogical Expert
Asset 14.png
Jukka Salo
  • LinkedIn
Head of Global Sales
Asset 17.png
Sampo Olkinuora
  • LinkedIn
Pedagogical Expert

Osoite

INTO SCHOOL Oy

Kasarmikatu 8
00140 Helsinki

Y-tunnus 2919793-5

Puhelin

+358 40 595 3361

Email

SoMe

bottom of page