top of page

Projektit

Talven karuselliJohannes Rantanen_13.jpg
Photo 10.11.2022, 12.33.07.jpg
IMG_9225.JPG

Future Narratives

Kulttuuriperintöä ja digityökaluja!
 

Erasmus+ -hankkeemme vuosina 2021-2023, jossa luotiin uusi eurooppalainen malli transmediaaliseen kulttuuriperintökasvatukseen yhteistyössä Fundación SM:n, INTO SCHOOLin, Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seuran ja Serbian Urban Development Centerin kanssa.

Tutustu projektiin ja lue lisää täältä.

logosbeneficaireserasmusright_en.jpeg

The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Kurkkaa Espooseen

Espoon kaupungin ja INTO SCHOOLin yhteisprojektissa lasten lempipaikat ja lähiympäristö Espoossa heräävät eloon aivan uudella tavalla lasten tekemän musiikin, sanoitusten, riimittelyn, kuvien ja kertomusten kautta.

 

Projektissa eskarilaiset ovat päässeet sanoittamaan ja säveltämään ikioman kappaleen, joka on saanut innoituksensa Carlos Da Cruzin ja Espoon kaupungin yhteistyössä syntyneestä Kurkkaa Espooseen -kirjasta.

MusaPeda & Uudet lukutaidot

Kirstin päiväkodin Karpalot-eskariryhmän lapset pääsivät mukaan huikeaan musiikki- ja teknologiakasvatuksen projektiin marraskuussa 2022. Lapset mm. rakensivat liikkuvia, päriseviä ja pöriseviä öppiäisrobotteja sekä sanoittivat ja sävelsivät musiikkia yhdessä INTO SCHOOLin ammattimuusikoiden kanssa. 

INTO SCHOOL Online Academy

INTO SCHOOL Online Academy on upouusi verkkokoulutuskurssi, jota on kehitetty vuosina 2022–2023. Kurssi on tarkoitettu varhaiskasvatuksen ja perusasteen kasvatusalan ammattilaisille, jotka haluavat syventää sekä ammatillista kehitystään että ymmärrystään luovuuteen perustuvasta digitaalisesta pedagogiikasta.​ Osallistujia ohjataan askel askeleelta multimediasovellusten luovaan käyttöön, saaden aikaan konkreettisia ja käytännöllisiä taitoja hyödynnettäväksi päiväkotien ja koulujen arjessa ja osana luovia projekteja.

 

INTO SCHOOLin palkittu ja kokonaisvaltainen ilmiölähtöinen oppiminen (STEAM) luo mahdollisuuksia monipuolisemmalle tulevaisuuden koulutukselle muuttuvissa oppimisympäristöissä kaikkialla maailmassa. Osallistuaksesi tarvitset vain avoimen mielen, positiivisen asenteen ja iPadin!

Hanke on osittain Euroopan unionin rahoittama.

Euroopan unionin osarahoittama_fi.png
meY4oIxnSiWmG5tTxdZ8_Digistartti osa 1.png
LxLjs2w8RtKh41pTkYCv_Digistartti osa 2.png
sfdttWRTRLu5HfeKYPfo_Digistartti osa 3.png
bottom of page