top of page

INTO SCHOOL Lauttasaari

Itälahdenkatu 2, 00210 Helsinki

"INTO SCHOOL Lauttasaari – Helsingin paras päiväkoti!"
 
Lauttasaaren Vattuniemessä sijaitseva päiväkotimme avattiin tammikuussa 2021. Turvallinen ympäristö, ammattitaitoinen henkilökunta ja monipuolinen oppiminen ovat toimintamme kivijalat. Tervetuloa tutustumaan!

lapset-kallioilla-rajattu_edited.jpg

Merimaisemia, musiikkia ja mielikuvitusta

Lauttasaaren Vattuniemessä sijaitseva päiväkotimme tarjoaa lapsille ainutlaatuisen kansainvälisen oppimisympäristön. Kaksikielinen lähestymistapamme, jossa suomea ja englantia käytetään päivittäin, luo lapsille loistavat mahdollisuudet kehittää kielitaitoaan luontevasti ja monipuolisesti.

Päiväkotimme ikkunoista avautuu upea näkymä metsään ja merenrantaan. Lapset ulkoilevat kauniin luonnon keskellä joka päivä vähintään 1,5 tuntia ja pääsevät nauttimaan ympäristöstä, jossa jokainen päivä on täynnä seikkailua, yhteisiä onnistumisia ja oppimisen iloa!

Haluamme tukea ja kannustaa lapsia luovuuteen, oivaltamiseen, leikkiin ja itseilmaisuun. Meille on sydämen asia pitää hyvää huolta paitsi pienistä oppijoistamme ja heidän turvallisesta kasvuympäristöstään, myös henkilökuntamme hyvinvoinnista ja pysyvyydestä.

Tutustu tarkemmin päiväkotimme painotuksiin ja tule mukaan kokemaan
INTO SCHOOLin iloinen, innostava ja kansainvälinen ilmapiiri!

Hinnasto

INTO SCHOOL Lauttasaari
Alle 3-vuotiaat: 0 - 640 €/kk
Yli 3-vuotiaat: 0 - 540 €/kk

Yksityisen hoidon tuen määrä vaihtelee kaupungeittain. Tutustu Helsingin kaupungin tuen määrään täältä ja Espoon kaupungin tuen määrään täältä.

Mikäli perhe on oikeutettu saamaan hoitolisää kaupungilta, hinta laskee edelleen ja päivähoidon kustannus perheelle voi tukien ja alennusten jälkeen olla vähi
mmillään 0 €/kk.
 

Osa-aikaisesta hoidosta perhe saa 60 €/kk alennuksen.

Sisaralennus toisesta sisaruksesta alkaen on 150 €/kk. 5-vuotiaat saavat alennusta varhaiskasvatusmaksusta 160 €/kk 10 kuukautta vuodessa, joka vastaa Helsingin kaupungin korvausta 5-vuotiaiden neljän tunnin maksuttomasta varhaiskasvatuksesta.

Varhaiskasvatusmaksu veloitetaan kerran kuukaudessa ja se tulee maksuun 12 kertaa vuodessa. Päiväkodin toimintavuosi alkaa elokuussa ja päättyy kesäkuussa. Heinäkuussa päiväkotimme on kiinni.

Innostuitko?

Tervetuloa tutustumaan!

Henkilökuntamme

Meistä sanottua

"

Lapsemme aloitti INTO SCHOOL -päiväkodissa helmikuussa 2021. Päiväkodin aloitus ja harjoittelujakso oli järjestetty hyvin, tietoa sai riittävästi, samoin yksilöllistä tukea ja huomiota. Ensimmäisestä päivästä saakka olemme jättäneet lapsemme luottavaisin mielin hoitoon. 

Salla Komulainen,
INTO -päiväkotilaisen äiti

Komulainen-Salla.jpg

"

Yhteistyö päiväkodin kanssa on saumatonta ja tiivistä, mahdollisia haasteita on pyritty ratkomaan yhdessä. Lisäksi sijainti ja päiväkodin tilat ovat mitä parhaimmat. Parasta INTO SCHOOL Lauttasaaressa on ehdottomasti uudet ystävät sekä upea, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joiden panosta arvostamme suuresti.

"

INTO SCHOOL Lauttasaaren ilmapiiri on positiivinen ja rohkaiseva, jokainen lapsi kohdataan yksilönä. Lapsemme iloitsee monipuolisista aktiviteeteista, etenkin musiikki- ja taideaiheet ovat mieluisia. Kielellinen kehitys on ottanut isoja harppauksia eteenpäin puolen vuoden aikana ja uskon rohkaisevalla sekä luovalla ympäristöllä olevan tähän positiivista vaikutusta.

Yhteystiedot

Päiväkodin johtaja

Uudet perheet

Marja-Sisko Pohjola

+358 44 729 2103

lauttasaari@intoschool.org

Tiedustelut ja esittelyt

Nataly von Deringer (FI/EN)

+358 44 363 6617

nataly@intoschool.org

Avoinna

Osoite

Itälahdenkatu 2
00210 Helsinki

7.30 – 17.00

bottom of page